Ook in 2020 naar de Uithof!

Evenals voorgaande jaren willen we ook in 2020 met onze leden naar de Uithof. De planning is om dat te doen op zaterdag 7 maart 2020. Enige voorbehoud hiervoor is dat onze eigen baan dan niet open moet zijn, uiteraard verkiezen we onze prachtige natuurijsbaan boven het kunstijs maar dat zullen we tegen die tijd zien.

Alle leden van onze vereniging zijn dus van harte uitgenodigd om die dag mee te gaan naar Den Haag. We zullen dan weer met één of meerdere bussen vertrekken vanaf de brandweergarage in Haamstede om 11:00 uur. Ook dit jaar vragen we een kleine eigen bijdrage van 5 euro per persoon en daarnaast is ook de eventuele schaatshuur voor eigen rekening.

Wil je met ons mee gaan naar Den Haag? Aanmelden kan door een mail te sturen naar onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uiterlijk vrijdag 21 februari moet de aanmelding binnen zijn i.v.m. de reservering van vervoer.

We hopen op veel aanmeldingen en als u niet-leden kent die het ook leuk zouden vinden om mee te gaan, lid worden van de IJsclub kost maar 5 euro per jaar. Dus als een niet-lid graag mee wilt gaan dan betaalt deze het lidmaatschap van 5 euro en de eigen bijdrage van 5 euro. Klik HIER om te zien hoe je lid kunt worden.

Vriendelijke ijsgroeten!